T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / ÇUMRA - Çumra Bilim ve Sanat Merkezi

3.sınıflar İçin Kitap Önerimiz

Bu ay 3. sınıf öğrencilerimiz için önerdiğimiz kitap Behiç Ak'ın en eğlenceli kitaplarından biri olan Kedilerin Kaybolma Mevsimi

Öykülerinde kedilere muhakkak yer veren yazar Behiç Ak, yine mahalle yaşamına ilişkin bir öyküyü mizah dolu, özgün üslubuyla anlatıyor. Bu üçüncü kitabında, insanı, kedilerle kurduğu ilişki üzerinden anlatırken, küçük okurları farklılıklar, birlikte yaşam ve uyum üzerine düşündürüyor. Öğrencilere kitabı okurken karakterler üzerinde tahlil yapabilme, onlar hakkında düşünme imkanı sunan mükemmel bir kitap. Çocuklar sürprizlerle dolu bu neşeli kitabı çok seveceklerdir. Birlikte okuyup karakterler üzerine analizler yapabileceğiniz, aile okumalarına oldukça uygun bir kitap.

 

21-02-2024

 

Kendini dünyada olup biten her şeyden sorumlu hisseden küçük Sevgi'nin onun gibi çekingen kedisi Titrek, tam 18 Haziran günü kayboluverdi. Üstelik, patavatsız Nazan Hanım'ın kedisi Arsız, soğuk bir insan olan Nurten Hanım'ın kedisi Buz, çevik koşucu İbo'nun kedisi Kırlangıç, yavaşlığıyla tanınan Suat Bey'in kedisi Miskin'le mahalledeki birkaç kişinin kedisi daha aynı gün buhar olup uçmuştu sanki.

Peki ama, sahiplerine benzeyen bunca kedi nereye gitmişti? Küçük Sevgi araştırmaya başlar...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 09:49 - Görüntülenme: 129
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Kitap Öneri,