Çumra Bilim ve Sanat Merkezi

İSTİKLAL MAH. MEVLANA CAD. FEN LİSESİ BLOK NO 96 İÇ KAPI NO ÇUMRA / KONYA
Vizyon
İlköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki özel yetenekli öğrencileri bilimsel düşünce ve estetik değerlerle bütünleştiren, üretken, problem çözen, girişimci ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirerek, geleceğin liderleri ve yaratıcı düşünce öncüleri olmalarını sağlamaktır. Böylece öğrencilerimizin benzersiz yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanırken, toplumlarına ve dünyaya değer katan bireyler olarak yetişmelerini destekleriz.
Misyon
Zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal ve nitelikli bir eğitim sunmaktır. Bu sayede öğrencilerin kendilerine özgü yeteneklerini keşfetmelerine imkân sağlamak, onların potansiyellerini maksimize etmeyi ve topluma değer katmalarını desteklemeyi hedefleriz.
Öğretim Şekli :.
İLÇE MERKEZİNDEDİR.