Mrt

BYFP1 öğrencilerimiz yazılım atölyelerinde drone ile çalışmalarına devam ediyorlar. Son olarak öğrencilerimiz Drone ile yüz takip kodu üzerine çalıştılar.

Mrt

Matematik Öğretmenimiz Naci KÜÇÜKGENÇAY Destek2 sınıfı öğrencileriyle birlikte  Dünya Pi Günü kapsamında etkinlikler yaptılar. Öğrencilerimiz önce öğretmenimizin hazırladığı Pi dergisindeki etkinlikleri yaptılar ardından da Quiver programı ile  artırılmış gerçeklik etkinliği yaptılar.

Mrt

BİLSEM Öğretmen Seçme süreci başlaması sebebiyle ilçemiz öğretmenlerine süreç hakkında bilgi vermek için  çevrimiçi toplantı düzenledik. Tüm öğretmenlerimize süreçte başarılar dileriz.

Kas

Kurumumuzun ilk uyum programı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında tamamlanmış oldu. Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize program tamamlama belgeleri dağıtıldı.

Ekm

Uyum öğrencilerimizle Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Canva ile afiş tasarlama çalışmaları yaptık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında kurumumuzda şiir yarışması hazırlıkları başladı. Kurumumuzun uyum öğrencileri arasında Haiku ve Fener tekniği ile yazılan "Cumhuriyet" temalı şiir yarışması için öğrencilerimiz çalışmalara başladılar.

Eyl

Uyum programımız yeni kayıt olan 9 öğrencimizle başladı.

Eyl

2. yılına "Merhaba" diyen Çumra BİLSEM'de eğitim öğretim yılı Uyum dönemi etkinlikleri ile başladı.